Forts.

Ja jag kan inte annat än att skaka på huvudet, och småle. Om ni tror att min text är klar, tillåt mig le med hela ansiktet.
Jag kan lova att jag har ändrat säkert 20- 30 gånger till. Har inte publicerat det ännu så totalt är jag väl uppe i 100 gånger ca.
Har allvarligt börja fundera över vad det är med mig och det skrivna ordet. Att prata går ju utan att tänka ibland, finns säkert de som skulle säga ofta, jag anser att det blivit mindre. Ja visst är det skillnad ordet tystnar och prata har jag tränat på väldigt mycket dessutom.

Nu ska i alla fall en person jag litar på och som är van att skriva få läsa min text. Samma kloka person sa “man får nöja sig med 80% det är good enough för 100% blir det aldrig.” Nä det är ju inte nobelpris i litteraturkategorin jag siktar på. Inte har jag tränat så mycket på att skriva heller som jag tänkt. Men jag är envis, har kanske lite för stort tålamod och hoppet är det heller inget fel på. Så vilket årtionde som helst kommer min text att vara på sidan kanske redan imorgon.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *