Måndag 18 februari

Jag ger dig en helt orörd dag!

Om det var du som fick den vad skulle du fylla den med? Kanske är det att göra ingenting som står högst upp på din önskelista, läsa den där boken du har liggandes, anmäla dig till den där kursen du så länge velat gå, hälsa på mina föräldrar som jag så sällan hinner och ofta har dåligt samvete för, träffa min goda vän så jag får fylla dagen med galna upptåg och massor av skratt, varvat med härliga diskussioner om livets alla delar. Röja förrådet som jag så länge tänkt göra, rensa garderoben, plantera om mina krukväxter osv….

Listan över saker att göra är mycket sällan tom, men konstigt nog är det sällan det vi tänkt som vi tar oss tid till när vi väl får möjligheten. Det kan vara så att vi “alltid” prioriterar någon annans behov framför våra egna, inte för att vi vill utan för att det är det vi är vana att göra.

Ibland kan det behövas stöd, peppning, ja coaching för att bryta vanor vi har, inte för att vi inte vet hur vi ska göra, utan tvärtom bara för att vi vet hur vi ska göra så flyttas det framåt hela tiden och blir till sist inte av. Hur ofta har du upplevt att du väntat på det rätta tillfället att säga eller göra något? Precis det tillfället kommer sällan, utan vi blir kvar i “väntanderutan.”

Tillslut kan vi ha så mycket i vår “väntanderuta” att vi inte längre vet vad eller hur vi ska börja och vad vi ska prioritera, då kan det vara skönt att ha någon “neutral” person att bolla med tex. en coach, ja kanske rentav jag kan vara den coachen för dig!

Välkommen att höra av dig, och du det första mötet är gratis och kan ske där du önskar, ja självklart är du välkommen till mig i min lokal så är det dessutom en neutral plats eller varför inte en promenad?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *