Om mig

Om mig

Ann-Sofie grundare av CarlmarksCoaching 2018, föreläser, har workshops och arbetar som coach inom Livsstil, hälsa, kost, stresshantering och Mindfulness. Ann-Sofie har hög tilltro till varje enskild individs möjlighet till förändring och har stor passion och engagemang till att hitta motivationen och självmedvetenheten hos varje individ enskilt eller i grupp.

Ann-Sofie gillar att hitta det enkla som kan lösa det stora. Utgångspunkten och basen för utveckling är enligt Ann-Sofie holistisk – helhet av allt i livet, allting påverkar stort som smått, så att börja med att öka sin självmedvetenhet om hur livssituationen verkligen är, blir då en självklar plats att börja sin utveckling. Ann-Sofie har mer än 15 års erfarenhet av att arbeta med klienter i deras förändringsarbete, främst enskilda individer, så det är största källan till erfarenheter, kunskaper och metoder.

Att få stärka företag och organisationer genom att bidra till god arbetsmiljö med hållbara medarbetare, bra strukturer som ger företaget de bästa förutsättningarna till att lyckas, är också något Ann-Sofie har stort intresse och engagemang för, att hon sedan är nyfiken och älskar att möta människor gör att hon lever sin dröm genom att få arbeta som coach.

Mindfulness är ett av favorit verktygen, men genom sin långa erfarenhet och nyfikenhet av att lära har Ann-Sofie många andra bra metoder i sin verktygslåda.

Ann-Sofie är Licensierad Livsstilscoach, Diplomerad Kostrådgivare, Hälsoinspiratör, Stresscoach och Mindfulnessinstruktör och medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Välkommen!
Ann-Sofie Carlmark
”Jag möter dig där du är och tar dig dit du vill.”

Hör berättelsen om
CarlmarksCoaching

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Telefon
070-624 03 42

E-post
ann-sofie@carlmarkscoaching.se

Adress
Kaserngatan 1
761 46 Norrtälje