Tisdag 26 mars

När jag startade min verksamhet Carlmarkscoaching hade jag en bild av hur det skulle bli. Jag vet att det tar tid att bygga något från grunden, jag har tålamod, men hur mycket tålamod ska en människa behöva ha?

Visst jag har klienter och är väldigt tacksam för det!

Men det finns plats för fler.

Ju längre tiden går förstår jag varför det är bra att vara flera tillsammans, gärna med olika spetskompetens och intressen inom organisationsbyggande och utförande.

Jag söker människor i min situation som har startat eller människor som funderar på att starta eget men inte riktigt kommit till skott, tänk vad vi tillsammans skulle kunna göra och vad mycket billigare det skulle bli om vi gjorde planer tillsammans istället för att var och en skall göra samma misstag.

Idag med Skype, mail, telefon, dator kan vi samarbeta fast vi befinner oss väldigt långt bort från varandra geografiskt sett.

Jag har faktiskt försökt att “nätverka” med människor i mitt närområde men det är väldigt trögt. Absolut har jag också fått väldigt bra kontakter.

En del människor runt mig säger att denna “tröghet” är typisk för en mellan stor stad som den jag bor i, jag själv tror att det är liknande situation oavsett var i landet/ världen man startar.

Jag har i tidigare inlägg skrivit om det här med marknadsföring via det skrivna ordet. Jag är en “pratande” människa och älskar det mellanmänskliga mötet, jag har som ni kan förstå liiiiite svårt att få ner det på pränt.

Jag förstår styrkan i all utrustning vi har i vårt moderna samhälle såsom dator, telefon osv.

Ibland är det mellanmänskliga mötet ofrånkomligt bäst enligt mig.

Känslan som blir i rummet när saker sägs, kroppsspråket, glimten i ögonvrån när vi berör ämnen som ligger klienten varmt om hjärtat, kylan när ämnen som elakheter, mobbing osv. ja jag tror ni fattar, det kan man självklart säkert lära sig att se via Skype eller facetime eller?

Önskar er en fin tisdag!

Kram Ann-Sofie

 

2 reaktioner på ”Tisdag 26 mars

 1. Hej Ann-Sofie!
  2005-2006 var vi 6 kvinnor som startade en grupp där vi coachade varandra och pratade företagande. Vi har träffats regelbundet fram till för något år sedan. Det skulle vara superroligt om vi kunde dra ihop några entreprenörer och prata företagande. Tror du att det skulle kunna funka?
  Hälsningar

  1. Hej Annie!
   Precis så att ha några att bolla företagsfrågor med, det vore jätteroligt om vi kan få till det.
   Hälsningar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *